Kuldetekniker

Kuldetekniker
June 8, 2017 Ole Anders Strand

Multikulde Vest AS prosjekterer og monterer kuldetekniske løsninger til supermarked, industri og næringsbygg på Sunnmøre og omegn. Multikulde Vest AS er med i Viessmann partnerkjede. Viessmann partnerkjede er en landsdekkende kuldeentreprenørkjede. Dette gir oss en bred kompetanse og stor fleksibilitet som er til fordel for selskapet og kunden.

Vi søker Kuldetekniker Multikulde vest AS har opplevd stor vekst og opp­dragsmengden er stadig økende.

Vi ser frem til mange spennende prosjekter, med flere nye kunder. Er du pålitelig, serviceinnstilt, har arbeidserfaring som kuldetekniker og vil bidra til et godt arbeids­miljø, så ta kontakt – mulighetene er dine!

For mer informasjon vedrørende stillingen kan du kontakte Peder Knutsen på telefon 920 30 312.
Søknad med CV sendes til peder.knutsen@mkvest.no