Ledig stilling

Multi Kulde Vest AS er et solid kuldeentreprenørfirma som prosjekterer og monterer, samt utfører service på bærekraftige kuldetekniske løsninger for dagligvare, industri og næringsbygg i hele Møre og Romsdal. Vi er med i Viessmann partnerkjede, en landsdekkende kuldeentreprenørkjede. Vi er deleid av PTG – Perfect Temperature Group, som er et ledende kuldeteknisk konsern i Norge. Dette gir oss tilgang til en bred kompetanse og stor fleksibilitet som er til fordel for selskapet og kunden.

– – – – – – – – – – – – – – – – –

Vi søker

Servicetekniker i Molde 

Multi Kulde Vest AS har per i dag 15 ansatte knyttet til våre avdelinger i Ålesund og Molde. I 2019 omsatte vi for 27 millioner, og har ambisjoner for ytterligere vekst. Vi ønsker å styrke vår stab med flere dyktige serviceteknikere og søker derfor etter en person med erfaring innen butikk/industrikjøling og god kunnskap om Co2 som kuldemedium.


Arbeidsområder:

Service og vedlikehold. Vi legger stor vekt på serviceavtaler, da det er bedre å forebygge. Du vil møte DX, Isvann, Co2-subkritiske og transkritiske anlegg. Mye går i dag på energibesparing hos hver enkelt kunde.


Ønskede kvalifikasjoner:

Interessert i kuldeteknikk og automatikk, pålitelig, serviceinnstilt, strukturert, evnen til å jobbe både selvstendig og i team.


Vi kan tilby:

Et hyggelig arbeidsmiljø, spennende utfordringer innen styringer, automatikk og kursing innen Co2. Det vil bli oppfølging med nødvendig kursing innenfor bransjens utvikling og faglige utfordringer.

For mer informasjon om stillingen, kontakt daglig leder, Peder Knutsen på tlf. 920 30 312.
Søknad med CV sendes til peder.knutsen@mkvest.no, fortløpende søknadsfrist.
Fint om du merker e-posten med ledig stilling i emnefeltet.

Vi ser frem til å høre fra deg!